4x Smaakvolle Moederdag (cadeau) ideeën

4x Smaakvolle Moederdag (cadeau) ideeën

Team Zoet of Team Hartig? Waar behoort jouw moeder, bonusmoeder, pleegmoeder, schoonmoeder of de moeder van je kinderen toe? Wat het ook is; wij hebben dé tips voor jou! Laat je inspireren door onderstaande, smaakvolle Moederdag ideeën. Perfect voor een geslaagde en relaxte Moederdag vol cadeaus, lekkere hapjes en liefdevolle knuffels.

1. Moederdag idee voor: Team Zoet

Is je moeder een echte zoetekauw? Verras haar dan met een heerlijk zoete ontbijtplank met een ontbijtbowl, wafels, fruit en andere guilty pleasures.

Wat heb je nodig? De favoriete yoghurt van je moeder, plakjes fruit, kokosrasp, chiazaadjes en andere zoete lekkernijen zoals vers fruit, wafels en American pancakes.

Zo maak je het klaar: Vul een Cheese Baker met de yoghurt en garneer het met de plakjes fruit, kokosrasp en chiazaadjes voor een mooi regenboogeffect. Zet de Cheese Baker op een mooie, eikenhouten plank en vul de ontbijtplank met de andere zoete lekkernijen.

2. Moederdag idee voor: Team Hartig

Houdt je moeder juist van hartige hapjes? Maak haar dag dan extra speciaal met een borrelplank vol heerlijke kaas en… eetbare bloemen!

Wat heb je nodig? De favoriete kazen van je moeder. Wat dacht je van camembert met bosviooltjes (zachte kaas), Le Petit Doruvael (halfharde kaas) en Tomme de Savoie (harde kaas)? Extra leuk: eetbare bloemetjes en lekkere crackers en nootjes.

Zo maak je het klaar: Pak een mooie, eikenhouten serveerplank en leg hier de kaasjes op. Vul een Cheese Baker met lekkere crackers en nootjes en maak de plank helemaal af met eetbare bloemetjes.

3. Chillen met een borrelplank… in bad!

Druk druk druk. Moeders zijn echte duizendpoten en zijn vaak het hele jaar druk met het (ver)zorgen van anderen. Dus hoe fijn is het als je je moeder verrast met een relax moment voor haarzelf! En dan niet zomaar iets, maar met een heerlijke borrelplank in bad. Vul een rechthoekige plank met kaas, chocolade en heerlijke kaaskrullen. Perfect voor zowel Team Zoet als Team Hartig! Rustig muziekje aan, lekker drankje erbij en dobberen maar.

4. Een handige Food Tool voor echte foodies

Wil je een keer iets anders aan je moeder geven dan de standaard fles wijn, bos bloemen of chocolaatjes? Geef haar een mooie Food Tool cadeau. Perfect voor de echte foodie, kookgek of Bourgondiër. Om het je extra makkelijk te maken, hebben we cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet. Of neem een kijkje bij de top 10 moederdagcadeaus en bezorg je moeder een Moederdag om nooit te vergeten!