BOSKA-fans to the max: Studenten gaan los op eigen BOSKA party

BOSKA-fans to the max: Studenten gaan los op eigen BOSKA party

5 november 2023, Utrecht - BOSKA fans heb je in alle soorten en maten. Dat werd afgelopen weekend alleen maar nóg duidelijker toen in studentencomplex IBB in Utrecht het ‘IBBOSKA’ feest losbarstte. Een feest met als thema: BOSKA! En nee, dit was niet in opdracht van ons en het waren ook geen BOSKA werknemers. Het initiatief kwam volledig bij de studenten vandaan.

IBB is een studentencomplex in Utrecht waar 1300 studenten wonen. Elk ‘huis’ geeft eens in de zoveel tijd een thema feest. Waarom ze voor BOSKA als thema hadden gekozen? “Wij hadden thuis echt 5 kaasschaven en 1 BOSKA, en dat is de enige die werd gebruikt en werd echt als heilig beschouwd door grootgebruik van tosti’s. Nou die raakte we regelmatig kwijt zoals dat gaat en toe hebben we een ultra fancy BOSKA gekocht en dat voelt echt als een soort baby van ons allemaal,” zegt één van de studenten. “Waar is de BOSKA?” is dan ook regelmatig het onderwerp van de groepschat, als iemand hem weer eens naar zijn eigen kamer mee heeft genomen.

Dat is nog eens een compliment! Om de studenten te verrassen, is onze Campagne Marketeer tijdens de voorbereidingen van het feest bij het studentencomplex langs gegaan. Een echte BOSKA vlag en wat BOSKA merchandise en schaven konden natuurlijk niet ontbreken. Een perfecte aanvulling voor de originele versieringen die de studenten zelf al geregeld hadden. Muurschilderingen van kaas en BOSKA producten, een kaasschavenslinger, een tot kaas omgetoverde koelkast… het BOSKA thema spatte er zeker vanaf.

Het is ons doel om met onze Food Tools bij iedereen een feestje op tafel te creëren. Dit hebben de studenten dan ook next level gedaan en daar zijn we heel erg trots op. Keep the party going!