640 kg plastic uit de Ganges gevist dankzij BOSKA en haar klanten

640 kg plastic uit de Ganges gevist dankzij BOSKA en haar klanten

21 februari 2024, Bodegraven – Om een positieve impact op onze planeet te maken, ging BOSKA Food Tools een mooie samenwerking met Sumthing en Plastic Fischer aan. Voor elke bestelling boven de € 35,- die in december 2023 in Nederland geplaatst werd, werd er 1 kilogram Plastic uit de Ganges-rivier in India gevist. Met als eindresultaat dat er maar liefst 640 kilogram plastic verwijderd is. Een resultaat waar BOSKA erg trots op is.

Op deze manier kon BOSKA samen met haar klanten een positieve impact maken op onze planeet. Bij BOSKA zijn ze al druk bezig om alle verpakkingen plastic-vrij te maken. Een samenwerking met Sumthing en Plastic Fischer aangaan, met als doel het schoonmaken van één van de top tien meest vervuilende rivieren, was een stap die meer dan logisch voelde. Met hulp van haar klanten heeft BOSKA dit kunnen bereiken.

Sumthing is een sociale onderneming die jaarlijks meer natuur wil herstellen dan er verloren gaat. Zo werken zij aan nature’s comeback story. Met slechts een paar klikken kun je de natuur helpen herstellen door bij te dragen aan zorgvuldig geselecteerde projecten, en de impact die daaruit volgt bekijken met technologie, zoals foto, video, GPS-coördinaten en zelfs satellietbeelden. Hierdoor kun je zien hoe jij een écht verschil maakt.

Benieuwd wat er met welke bestelling opgevist is? Je kunt het allemaal bekijken in het platform van Sumthing.