BOSKA en Pockies introduceren met trots: “Melting Season”



13 november 2023, Amsterdam – Samen met Pockies, het merk dat bekend staat om hun couch couture, introduceert BOSKA Food Tools “Melting Season”: de tijd van het jaar waarin huiselijk comfort, gezelligheid en druipende kazen centraal staat. Door deze toffe samenwerking is er een collectie ontstaan die zich uitstrekt van de keukentafel tot de bank. Een speciale collectie waarin BOSKA en Pockies hun expertise bundelen.

Tijdens "Melting Season” combineert Pockies hun homewear met de culinaire traditie van BOSKA en introduceert een exclusieve serie BOSKA x Pockies kaasfonduepannen, samen met een bijpassende kleding collectie. De lijn bestaat uit boxershorts en pyjamasets met het iconische patroon van een rood-wit geblokt tafelkleed en de longsleeves en joggers die zijn versierd met graphics van fonduepannen en het 'Melting Season' motief.

De samenwerking is een ode aan kaasfondue, of je nou met vrienden en familie bent of helemaal in je eentje. Speciaal daarom zijn er fonduepannen in drie formaten. "We breiden de fondue ervaring uit voorbij de traditionele eettafel," legt Michiel Dicker van Pockies uit. "Onze homewear nodigt mensen uit om in stijl te ontspannen terwijl ze genieten, of ze nu aan tafel zitten of op de bank hangen."

BOSKA's deskundigheid in Food Tools zorgt ervoor dat de fonduepannen niet alleen perfect in lijn zijn met Pockies, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ideaal voor diegenen die hun fondue ervaring naar een hoger niveau willen tillen.

Nu de winter nadert, biedt "Melting Season" de ideale manier om met vrienden, familie, of gewoon in je eentje te genieten. De gehele collectie is vanaf nu te bestellen op de website van Pockies.



BOSKA x Pockies collectie 1

BOSKA x Pockies collectie 2

BOSKA x Pockies collectie 3