BOSKA finalist van Excellence In Housewares Awards

BOSKA finalist van Excellence In Housewares Awards

9 oktober 2020, Bodegraven – BOSKA is uitgeroepen tot één van de finalisten van de Excellence In Housewares Awards 2020. In de categorie ‘Excellence in Cookware’ nemen we het met onze Pizza Baker BBQ Mini op tegen zeven andere finalisten. Deze food tool maakt onderdeel uit van onze gloednieuwe collectie: Pizzawares – tools voor pizza. Op 9 december wordt in het Verenigd Koninkrijk bekend gemaakt wie de winnaar is.

Dit is onze kanshebber
De Pizza Baker BBQ Mini is ontworpen door BOSKA’s Product Designer Frank de Smidt. Deze stijlvolle, compacte pizza oven is perfect voor het maken van mini pizza’s op de barbecue. Door de gietijzeren deksel en de gaten in de pizzasteen, wordt warmte optimaal verdeeld. Het resultaat? Heerlijk knapperige pizza’s van steenovenkwaliteit! En dat allemaal binnen 5 – 10 minuten.

Functioneel, tijdloos en duurzaam design
Frank de Smidt reageerde als volgt op zijn nominatie: “Heel erg tof om te horen dat ik finalist ben voor de Housewares Awards 2020. Voor de Pizza Baker BBQ Mini en natuurlijk ook voor de gehele pizza collectie heb ik mijn passie voor food en koken kunnen combineren met mijn functie als designer. Voor mij als ontwerper is de uitdaging om een product te ontwerpen die slim is in zijn functionaliteit, maar ook vooral cool en leuk is om te gebruiken. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om materialen te gebruiken die levenslang meegaan in combinatie met vormen die tijdloos overkomen, zodat dit product zo duurzaam mogelijk is (quality = sustainabilty).”

Probeer de Pizza Baker nu zelf
Benieuwd naar de Pizza Baker BBQ Mini of de rest van de tools voor pizza? Ga dan snel naar onze Pizzawares collectie.


Klik op bovenstaande video en Frank legt aan je uit hoe de Pizza Baker werkt.

BOSKA Pizza Baker BBQ Mini