Een Winter BBQ! Zo maak jij het deze winter extra gezellig thuis.

Een Winter BBQ! Zo maak jij het deze winter extra gezellig thuis.

Barbecueën in de winter? Ja! Ook tijdens deze koude periode gaat de barbecue steeds vaker aan. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe een heerlijke winter BBQ en onze Food Tools hieraan kunnen bijdragen. Geniet ervan!

Tover je tuin om tot een Winter Wonderland

Alleen maar binnen zitten in de winter is zonde! Maak het daarom extra aantrekkelijk om naar buiten te gaan. Kleed je tuin aan met sfeervolle lampjes, warme kleedjes en bijvoorbeeld een vuurkorf. Er is niet veel voor nodig om je tuin een knusse, winterse sfeer te geven. Koud zul je het zeker niet krijgen als je ook nog eens samen geniet van een smaakvolle kaasfondue. In de Candlelight Fondue Twinkle wordt je kaasfondue heel de avond warm gehouden door waxinelichtjes. Na het eten hoef je alleen de pan weg te halen en zorgen de kaarsjes voor een sfeervolle verlichting. Neem voor inspiratie eens een kijkje bij onze overheerlijke fondue recepten.

BOSKA Winter BBQ_Cheese Fondue

Verras je visite met een Winter BBQ

Een barbecue is niet alleen in de zomer een goed idee. Ook in de winter kun je aan de slag met (vega)vlees, vis en groenten. Eenmaal gegrild geeft het je eten net dat beetje extra. Het is bovendien nog gezellig ook. Maak bijvoorbeeld een smaakvolle (vegetarische) cheeseburger. Smelt raclette kaas op de barbecue in het pannetje van de Partyclette ToGo Oslo en geef de hamburger een heerlijk warme deken van kaas. Wissel af met andere kazen zoals brie, blauwe kaas en harde cheddar. Of gebruik het pannetje om een zalig dessert te maken, door het warme appel met speculaaskruimels en vanille ijs recept te volgen.

BOSKA Winter BBQ_Cheese burger

Dip borrelhapjes in smaakvolle, warme sauzen

Verwen jezelf, je familie en/of vrienden met de lekkerste borrelhapjes. Wat dacht je van stokbrood met warme gorgonzola, peer en walnoten? Of pak uit met een warme chocoladefondue. Bittergarnituur doet het trouwens ook altijd goed! Waar je ook voor kiest, je kunt het altijd goed combineren met een heerlijk warme saus. Als je het in de Tapas Fondue Bianco serveert, ziet het er extra stijlvol uit. Bovendien houdt het waxinelichtje de saus lang voor je warm. Zo kun je de hele avond zorgeloos blijven dippen. Tenzij de saus zó lekker is dat je het in één keer op eet natuurlijk. Kijk gerust bij onze warme saus recepten voor zalige sauzen zoals Indonesische satésaus en warme cranberrysaus.

BOSKA Winter BBQ_Tapas Fondue Cranberry Sauce

Geniet van warme chocolademelk met verse chocoladevlokken

Heb je nog chocoladeletters of kerstkransjes over van afgelopen december? Die hoef je zeker niet weg te gooien! Gebruik de Choco Flaker om er verse chocoladevlokken te maken. Heerlijk voor over de warme chocolademelk, koffie en desserts. Het is ook nog eens heel eenvoudig: doe de chocolade in de flaker, draai en strooien maar. Zo maak je in een handomdraai de lekkerste chocoladevlokken met jouw favoriete smaak chocolade. Wat dacht je van koffie met slagroom en Tony's Chocolobely vlokken?

BOSKA Winter BBQ Choco Flaker

Haal de Zwitserse Alpen naar je eigen tuin

Je hebt geen wintersport nodig om van raclette te kunnen genieten. Met de Partyclette ToGo haal jij deze Zwitserse traditie gewoon zelf in huis. Op het onderstel wordt de raclette kaas gesmolten door waxinelichtjes. Om het daarna sierlijk - zoals in Zwitserland ook gebeurt - over aardappeltjes, zilveruitjes en augurken te kunnen schrapen. Doordat de Partyclette ToGo zo compact is, kun je hem overal gebruiken. Zowel binnen als buiten. Ga je toch voor het grotere geschut? Dan vind je bij ons ook nog de Raclette Quattro Beton, geschikt voor een kwart raclette wiel.

BOSKA Winter BBQ_Partyclette ToGo

Goed gezelschap, zachte winterkleding, heerlijk eten, handige BOSKA tools, de warmte van een barbecue... Wat wil je nog meer?

Geniet ervan!